Tokyo

Tokyo

Apartmanunkba mekíséreltük bevonzani a Ying és Yang életérzést. Egy keleties Japán stílusban berendezett apartmant tudunk ajánlani.

Figyeltünk arra, hogy szobánk nyugalmat és kiegyensúlyozottságot árasszon, asztalosmesterünk beleégette a szekrénybe az egyik leghíresebb japán mondást:

Minden nap jó nap!

A studioapartman ehhez igazodik, együtt lélegzik a szoba a fürdő (piros szabadon álló káddal) az ablakbeülő, ahonnan látható a Duna.

Bambusz dísziti a csapot, az éjjeli szekrényeken apró lámpa díszeleg. Rizspapírból készült a hangulatvilágítás.

A piros szabadonálló kád már önmagában is nagyon vonzó, mint Tokio a Nagy pénzrablás című filmben, de ha lekapcsolnak minden lámpát és felnéznek az égre a kádból, megláthatják az apró lámpákból kirajzolódó Yin és Yang-ot.

Felmérések alapján az egyik legfontosabb ami megmarad a Vendégekben az illat! Igy, erre is nagy hangsúlyt fektetünk, elsősorban a tisztasággal, hiszen nincs annál jobb, mint a frissen mosott ágynemű illata (itt jegyezném meg, hogy a frissen mosott illatért a szentendrei Blanche Tisztítószalon csapatát illeti a dicséret) és az apartman tisztasága! De itt is csavartunk egyet - tudomásunk szerint - az országban egyedüliként, minden apartmannak más illata van.

Tokyoba a Luxory illat fogadja Önöket...

A fürdőrésznél: hajszárító, pipere termékek, törölközők teszik az ottlétüket kényelmesebbé.

Nem adtuk itt sem lejjebb, kiváló minőségű ágyneműnk van antiallergén belevalókkal.

A WC természetesen itt is egy elszeparált helyen található.

Bekészítettünk Önöknek: Különleges teákat teacsészével, Nespresso kávégépet, vízforralót, cukrot, tejszínt, édesítőt, minibárt: hűtött üdítőitallal, alkohollal, gyümölcslével, ja és persze az elmaradhatatlan Dunakavicsot.

Majd elfelejtettem, mert a RIO-nál elfelejtettem, van a kádaknál padlófűtés, hogy melegen tudjuk tartani a kilépőket, egyébként itt is hűtő-fűtő légkondiciónáló rendszer van, amit Önök vezérelhetnek, ha nem megfelelő, amit mi beállítottunk.

Galéria

Parkolás

Parkolni az apartmanhotel Duna felöli oldalán a Dunakorzón (6-os szám) és a Lázár Cár téren kialakított közterületi parkolóban lehet. Parkolni díjfizetés ellenében lehet. A parkolás díja 530 Ft/óra, a hét minden napján reggel 9 órától este 8 óráig.

A parkolási kód "2013" (06 20/30/70 7632013). Ingyenes nyilvános parkoló a Dézsma utcánál, Hold utcánál található, ez kb 10 perc sétára van az apartmanhoteltől.

További apartmanok

Várjuk szeretettel Segíthetünk valamiben?

Foglaljon apartmant, és látogasson meg minket, vagy írjon nekünk bátran amennyiben kérdése van. Készséggel állunk rendelkezésére!