Reggeli

Reggeli

Amíg elkészül a reggelizőhelyünk, addig is van lehetőségük reggelizni a közelben. A CAFE LEX-ben, amely egy kedvelt reggelizőhely és kávézó, szállodánk közelében. 5 perc sétára található az - Óvárosban - az Alkotmány utca 5. szám alatt.

A reggeli ára 2500 Ft / fő / alkalom

Bővebben a CAFE LEX weboldalon

Felnőtt menü

Amely tartalmaz bármilyen meleg italt - a fent említett listából, illetve egy meleg tojásos étel is kérhető: omlett, ham and eggs vagy rántotta (2 szabadon választható feltéttel).

Egészséges menü

Szabadon választott bármilyen meleg ital és friss gyümölccsel, aszalt gyümölcsökkel, magokkal, mogyorókrémmel és lekvárral vagy mézzel készített zabkása.

Gyermekmenü - sós vagy édes

Sós: 1 tükörtojás, sajt és kenyérfalatok, kolbászka és zöldségek, meleg itallal.

Édes: 1 amerikai palacsinta, nutella vagy méz, sajt és gyümölcsfalatok.

Ha szeretne reggelit foglalni, nincs más teendő, mint a foglalásnál jelezni, hogy melyik napon és hány főre kérnének reggelit és melyik reggelit választják a Felnőtt vagy Gyerekmenüt!

A reggeli díját a szállásdíjjal együtt tudják rendezni, egy összegben, a helyszínre csak a szállodában megtalálható reggelizőkártyát kell vinniük és a Lex Cafe Csapata várja Önöket:

Hétfőtől - Péntekig már reggel 7 órától - 11 óráig.

Hétvégén reggel 8 órától - 11 óráig.

Várjuk szeretettel Segíthetünk valamiben?

Foglaljon apartmant, és látogasson meg minket, vagy írjon nekünk bátran amennyiben kérdése van. Készséggel állunk rendelkezésére!