Moulin Rouge

Moulin Rouge

A Moulin Rouge alapterülete 30 m2, 2 fő számára, a fürdőszoba zuhanyzós, a háló részben egy franciaágy található, a nappali részben egy szófa, kis konyha.

Moulin Rouge apartmanunkban 2 fő számára kínálunk romantikus kikapcsolódásra lehetőséget. Az apartman hangulata a 20-as 30-as évek Párizsát idézi, mind színvilágában, mind belső kialakításában.

A franciás életérzés Szentendre girbe-görbe utcácskáiban kávézóiban is felfedezhető. Tökéletes lehetőség elvonulni a mindennapok rohanásából, és megpihenni feltörltődni kettesben.

Galéria

Parkolás

Parkolni az apartmanhotel Duna felöli oldalán a Dunakorzón (6-os szám) és a Lázár Cár téren kialakított közterületi parkolóban lehet. Parkolni díjfizetés ellenében lehet. A parkolás díja 530 Ft/óra, a hét minden napján reggel 9 órától este 8 óráig.

A parkolási kód "2013" (06 20/30/70 7632013). Ingyenes nyilvános parkoló a Dézsma utcánál, Hold utcánál található, ez kb 10 perc sétára van az apartmanhoteltől.

További apartmanok

Várjuk szeretettel Segíthetünk valamiben?

Foglaljon apartmant, és látogasson meg minket, vagy írjon nekünk bátran amennyiben kérdése van. Készséggel állunk rendelkezésére!