Műterem

Műterem

45 m2-es 4 fős apartman. Egy hálószoba benne franciaágy és egy egyszemélyes ágy, a nappaliban pedig egy kihúzható kanapé. A fürdőszobában kád található.

A Műterem apartmanunkban a vidám színek a meghatározóak. Szentendre a festők városa és szerettünk volna emléket állítani Szentendre híres festőinek, művészeti iskoláinak.

A falak bútorok, burkolatok színkavalkádja reményeink szerint inspirációt adhat művészeknek, vagy művészetet kedvelőknek, megteremti a kedvet Szentendre méltán híres művészei, galériái, múzeumai felfedezésére.

Jöjjenek el a szürke hétköznapokból Szentendre színes és izgalmas világába, töltődjenek fel és pihenjék ki magukat bohókás apartmanunkban.

Galéria

Parkolás

Parkolni az apartmanhotel Duna felöli oldalán a Dunakorzón (6-os szám) és a Lázár Cár téren kialakított közterületi parkolóban lehet. Parkolni díjfizetés ellenében lehet. A parkolás díja 530 Ft/óra, a hét minden napján reggel 9 órától este 8 óráig.

A parkolási kód "2013" (06 20/30/70 7632013). Ingyenes nyilvános parkoló a Dézsma utcánál, Hold utcánál található, ez kb 10 perc sétára van az apartmanhoteltől.

További apartmanok

Várjuk szeretettel Segíthetünk valamiben?

Foglaljon apartmant, és látogasson meg minket, vagy írjon nekünk bátran amennyiben kérdése van. Készséggel állunk rendelkezésére!