Rio

Rio

Folytassuk utunkat az udvarban és megérkezünk Dél-Amerikába, egész pontosan Rio-ba, úgyhogy közben nem kellett elhagynunk a Szentendre táblát.

Bátran állíthatom, hogy ez a kedvencünk.

Rioról legtöbbször az esőerdő, a víz, a zöld, a kávé, a papagáj jut eszünkbe, de hála a Netflix-nek pár éve már Rio, a fiatal informatikus is beugrik a Nagy Pénzrablásból. Hazudnánk ha nem volna köze, ennek a filmnek az apartman létrejöttéhez, talán az sem véletlen, hogy az apartman szomszédja Tokio.

Rio egy kétszemélyes stúdióapartman, a háló, a nappali, a fürdő egy összefüggő tér.

Felmérések alapján az egyik legfontosabb ami megmarad a Vendégekben az illat! Igy, erre is nagy hangsúlyt fektetünk, elsősorban a tisztasággal, hiszen nincs annál jobb, mint a frissen mosott ágynemű illata (itt jegyezném meg, hogy a frissen mosott illatért a szentendrei Blanche Tisztítószalon csapatát illeti a dicséret) és az apartman tisztasága! De itt is csavartunk egyet - tudomásunk szerint - az országban egyedüliként, minden apartmannak más illata van.

A Rio a kávé illatával fogadja Önöket...

  • Asztal székekkel, 2 beülő ablak, ahonnan a Duna hallatszik.
  • Hűtő-fűtő légkondicionáló rendszerrel.
  • Szabadon álló kád, kádpolccal, amelyen borospoharak pihennek.
  • Egyedül a WC, ami el van szeparálva.
  • A csapnál okostükör található, minibár, hajszárító.
  • 160*200 méretű, szatén ágyneművel, antiallergén párnákkal és takaróval.
  • Az Apartman része még: éjjeliszekrények olvasólámpával, szekrény, böröndtartó.

A következő termékekkel szeretnénk kedveskedni Vendégeinknek, amelyek benne vannak a szobaárba: Nespresso kávégépet kapszulával, vízforralót teával, tejszínt, édesítőt, cukrot, Dunakavicsot, a minibárban: hűtött üdítőital, hűtött gyümölcslé, hűtött alkohol várja Önöket.

Az apartmanban található egy szobakártya, amit itt tartózkodásuk idején használhatnak, - akkor nem kell a kódokat megjegyezni-. Kérjük Önöket, hogy ezt elutazásuk előtt hagyják a szobában. Köszönjük szépen!

Galéria

Parkolás

Parkolni az apartmanhotel Duna felöli oldalán a Dunakorzón (6-os szám) és a Lázár Cár téren kialakított közterületi parkolóban lehet. Parkolni díjfizetés ellenében lehet. A parkolás díja 530 Ft/óra, a hét minden napján reggel 9 órától este 8 óráig.

A parkolási kód "2013" (06 20/30/70 7632013). Ingyenes nyilvános parkoló a Dézsma utcánál, Hold utcánál található, ez kb 10 perc sétára van az apartmanhoteltől.

További apartmanok

Várjuk szeretettel Segíthetünk valamiben?

Foglaljon apartmant, és látogasson meg minket, vagy írjon nekünk bátran amennyiben kérdése van. Készséggel állunk rendelkezésére!